Menu
Your Cart

Buitenverlichting met sensor

Buitenverlichting met sensor

Buitenverlichting met sensor

Binnen de collectie van Nostalux vind je stijlvolle en praktische buitenverlichting of buitenlampen met sensor. Door het brede aanbod aan buitenverlichting met sensor is er altijd een buitenlamp die past bij jouw tuininrichting of budget. Buitenverlichting voorzien van een bewegingssensor of een dag- en nachtsensor maakt ons leven een stuk gemakkelijker. Door de ingebouwde sensor hoeft je nooit meer na te denken over het handmatig aan- en uitschakelen van de buitenverlichting. Op deze manier bespaar je energie en kun je een stuk rustiger leven.


Buitenverlichting met een bewegingssensor

Bij de buitenlamp met een bewegingssensor wordt de verlichting automatisch ingeschakeld zodra je in de buurt van de lamp komt. Dit heeft te maken met de ingebouwde bewegingsmelder. Een bewegingsmelder is een sensor die beweging detecteert en hierop reageert dankzij intelligente sensor technieken. Dit houdt in dat de buitenverlichting bij signalering van beweging automatisch aan gaat en na de ingestelde tijd zichzelf weer automatisch uitschakelt. Buitenverlichting met een bewegingssensor is dus de ideale oplossing wanneer je op zoek bent naar een manier om je tuin tijdelijk te verlichten. Redenen voor tijdelijke verlichting kunnen zijn het eenvoudig bereiken van de voordeur via het aangelegde pad of om het sleutelgat gemakkelijk te kunnen vinden. Naast het tijdelijk bijlichten van deze plaatsen in de tuin heeft de bewegingssensor ook een inbraak werend effect. Het aanspringen van de verlichting schrikt ongenodigde bezoekers af. De buitenlamp zet hen namelijk ongevraagd en onverwachts in de spotlight, wat ervoor zorgt dat zij in de meeste gevallen er snel vandoor gaan. De grote voordelen aan buitenverlichting met een bewegingssensor zijn dus dat je de weg door het donker kunt vinden en tegelijkertijd ongenodigde gasten afschrikt.


Buitenverlichting met dag- en nachtsensor

De tweede variant binnen de categorie buitenverlichting met sensor is de dag- en nachtsensor. De buitenverlichting met dag- en nachtsensor is ook wel bekend onder de noemer: buitenlamp met schemerschakelaar. De dag- en nachtsensor zorgt ervoor dat de buitenlamp automatisch aan gaat wanneer het donker wordt en uitschakelt wanneer het weer lichter wordt. Dit houdt in dat een buitenlamp met dag- en nachtsensor aan gaat wanneer de gemeten lichtsterkte onder de ingestelde waarde daalt. Het gemak dat het automatisch aan- en uitschakelen met zich meebrengt en het energiebesparende element maken de buitenverlichting met dag- en nachtsensor voor de meeste mensen erg interessant.


Lichtbronnen met een dag- en nachtsensor

Ben je al in het bezit van jouw gewenste buitenlamp, maar wil je toch graag genieten van de voordelen die de dag- en nachtsensor met zich meebrengt? Neem dan eens een kijkje in de lichtbronnen collectie van Nostalux en speciaal bij de lichtbronnen met dag- en nachtsensor. Met deze lichtbronnen met dag- en nachtsensor creëer je eenvoudig hetzelfde effect als de buitenverlichting met dag- en nachtsensor. In dit geval heb je echter geen aparte units, sensoren of melders meer nodig. De dag- en nachtsensor is hier namelijk verwekt in het lampje. De lichtbronnen die zijn voorzien van een dag- en nachtsensor zijn haast voor alle buitenlampen geschikt, buitenlampen met een E27 fitting. Mocht je een buitenlamp hebben waarbij de lichtbron duidelijk zichtbaar is en wil je deze lamp graag voorzien van een mooie stijlvolle lichtbron. De lichtbronnen met dag- en nachtsensor zijn verkrijgbaar in spiraalvormige lampen of de bekende filament lamp. Wil je een buitenlamp met bewegingssensor waarbij ook gedacht is aan een laag energieverbruik, dan is de LED-buitenlamp met sensor zeer geschikt. Bekijk de complete serie bij lichtbronnen.


Een buitenlamp inclusief sensor kopen?

Heb je een keuze kunnen maken tussen de buitenverlichting met bewegingssensor, dag- en nachtsensor of de lichtbronnen met een dag- en nachtsensor? Waar je ook voor kiest, bij Nostalux ligt zowel online als in de showroom de meest geschikte oplossing voor je klaar. Wanneer je vóór 16:00 uur een bestelling plaatst via de webshop heb je de bestelde lamp vaak al de volgende dag in huis. Shop je liever fysiek? Geen probleem. Je bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom. Zijn er nog vragen of is er hulp nodig? Laat het ons gerust weten. Onze verlichtingsspecialisten helpen je graag verder via chat, mail, telefonisch of in onze showroom.


Gratis advies aan huis


Bezoek ook onze winkel


Business to business