Menu
Your Cart

Buitenverlichting

Buitenverlichting

Bent u op zoek naar stijlvolle buitenlampen?

Wij bieden u een ruime keuze buitenverlichting, in allerlei soorten en stijlen. En dat al meer dan 50 jaar! Onze buitenverlichting maken uw tuin pas echt compleet. Praktisch (uw tuin wordt verlicht daar waar u dat wilt), maar ook zeer stijlvol waardoor u zich met uw tuin onderscheidt van andere tuinen.


Soorten buitenverlichting

In onze grote showroom in Zwaagdijk, maar ook in onze webshop, vindt u meer dan 1.500 buitenlampen. Klassieke, landelijke of nostalgische buitenverlichting, maar ook moderne en design buitenverlichting zit in ons assortiment. Specifieke lampen zoals hanglampen, kettinglampen, tuinlantaarns, stallampen of spots kunt u ook bij ons bestellen. Neem een kijkje in onze webshop en maak uw keuze. Goed om te weten is dat u uw bestelling snel in huis heeft; we hebben bijna alles op voorraad. En als u voor minimaal € 50 bestelt, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening!


Buitenlampen met sensor

Op onze website vindt u een grote collectie aan buitenlampen met sensor, zowel buitenlampen met een schemersensor als buitenverlichting met een bewegings sensor. Bekijk alle buitenlampen met een Sensor op de Buitenverlichting Sensor pagina!


Meer dan een buitenlamp?

Gaat u uw tuin voor het eerst inrichten of juist helemaal opnieuw? Op Nostalux.nl kunt u terecht voor meer dan buitenverlichting. Brievenbussen, zonewijzers, deurroosters, stalramen, vlaggenstokhouders, naamborden en huisnummers. Noem het maar en we hebben het in huis. Zo kunt u alles goed op elkaar afstemmen, in 1 stijl.


Buitenlampen & Buitenverlichting met LED

De hele Nostalux collectie aan buitenlampen en buitenverlichting is geschikt voor een LED lichtbron. Naast de lampen met een ingebouwde LED lichtbron zijn alle lampen met een normale fitting geschikt voor diverse soorten LED lichtbronnen, van sfeervol warm wit LED tot LED lampen met een groot vermogen en zelfs een ingebouwde schemer dag/nacht sensor. De sfeervolle ledlampen van Nostalux zorgen naast mooi licht ook voor een energiezuinig en laag verbruik. Bekijk onze LED informatie pagina voor meer informatie.


Gratis advies aan huis


Bezoek ook onze winkel


Business to business

8.9