Menu
Your Cart

Buitenverlichting

Buitenverlichting

Ben je op zoek naar stijlvolle buitenlampen?

Wij bieden een ruime keuze buitenverlichting, in allerlei soorten en stijlen. Dat al meer dan 50 jaar! Onze buitenverlichting maakt je tuin pas echt compleet. Praktisch (je tuin wordt verlicht daar waar je dat wilt), maar ook zeer stijlvol waardoor jij je met jouw tuin onderscheidt van andere tuinen. Hedendaags klassiek, jong wonen, tijdloos modern, bohemian, nature trend, Italian design, landelijk wonen, industrieel of Urban je vindt het bij Nostalux. Alle verlichting voor aan en om het huis. Gevelverlichting, buitenlampen, tuinverlichting klassiek of tuinverlichting modern en feestverlichting voor buiten. Alles is mooier met het juiste licht. Maak een statement met je buitenverlichting. Buitenverlichting voor het verlichten van gevels, terras of tuin. Buitenverlichting als connectie tussen binnen en buiten.


Soorten buitenverlichting

In onze grote showroom in Zwaagdijk, maar ook in onze webshop vind je meer dan 1.500 buitenlampen. Klassieke buitenverlichting, landelijke buitenverlichting of nostalgische buitenverlichting, maar ook moderne buitenverlichting en design buitenverlichting zit in ons assortiment. Specifieke buitenlampen, zoals hanglampen, kettinglampen, lichtslingers, tuinlantaarns, stallampen, spots voor inbouw of opbouw en gevelspots kun je ook bij ons bestellen. Neem een kijkje in onze webshop en maak je keuze. Voor ieder project vind je bij Nostalux de juiste verlichting voor buiten en binnen. Goed om te weten is dat je jouw bestelling snel in huis hebt; we hebben bijna alles op voorraad. Als je voor minimaal €49 bestelt, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening!


Buitenlampen met sensor

Op onze website vind je een grote collectie aan buitenlampen met sensor, zowel buitenlampen met een schemersensor als buitenverlichting met een bewegingssensor. Bekijk alle buitenlampen met een Sensor op de Buitenverlichting Sensor pagina!


Meer dan een buitenlamp?

Ga je jouw tuin voor het eerst inrichten of juist helemaal opnieuw inrichten? Op Nostalux.be kun je terecht voor meer dan buitenverlichting en tuinverlichting. Brievenbussen, zonnewijzers, deurroosters, stalramen, vlaggenstokhouders, naamborden en huisnummers. Noem het maar en we hebben het in huis. Zo kun je alles goed op elkaar afstemmen, in één stijl. Ook voor 12 Volt tuinverlichting ben je bij Nostalux op het juiste adres! Geniet optimaal van je tuin met de mooiste klassieke of moderne tuinverlichting, tuinspots of modulaire 12v tuinverlichting. Alle soorten tuinverlichting koop je snel en gemakkelijk bij Nostalux online, of bezoek onze winkel.


Buitenlampen & Buitenverlichting met LED

De hele Nostalux collectie aan buitenlampen en buitenverlichting is geschikt voor een LED lichtbron. Naast de lampen met een ingebouwde LED lichtbron zijn alle lampen met een normale fitting geschikt voor diverse soorten LED lichtbronnen, van sfeervol warm wit LED tot LED lampen met een groot vermogen en zelfs een ingebouwde schemer dag/nacht sensor. De sfeervolle LED lampen van Nostalux zorgen naast mooi licht, ook voor een energiezuinig en laag verbruik. Efficiënte buitenverlichting met optimale lichteffecten en minimale energiekosten. Onze buitenverlichting maakt je tuin pas echt compleet. Voor ieder project passende buitenverlichting en tuinverlichting. In verschillende kwaliteiten met diverse materialen kan de sfeer van het interieur door worden getrokken naar het terras of de buitenkamer (veranda). Buitenverlichting als connectie tussen binnen en buiten. Praktisch (je tuin wordt verlicht daar waar je dat wilt), maar ook zeer stijlvol waardoor je jouw tuin onderscheidt van andere tuinen. Heb je de perfecte buitenlamp gevonden? Bestel deze dan bij Nostalux online. Bestel je vandaag je buitenverlichting, vóór 16.00 uur, dan heb je de lamp vaak al morgen in huis!


Gratis advies aan huis


Bezoek ook onze winkel


Business to business

8.9