Menu
Your Cart

Zonnewijzers

Zonnewijzers

Zonnewijzer, een meetinstrument als sierlijk tuinornament

Het bekijken van de tijd is tegenwoordig vervangen door onze smartphones en horloges, maar als sinds 1500 v.Chr. was de zonnewijzer het meetinstrument om redelijk nauwkeurig de tijd te bepalen. Nog steeds wordt de zonnewijzer zeer gewaardeerd als sfeervolle tuinaccessoire in tuinen en publieke ruimtes. Een zonnewijzer is een echte eyecatcher in jouw tuin of bij bedrijf. Je vindt bij Nostalux online de grootste keuze aan zonnewijzers, een totaalassortiment in diverse modellen en afmetingen, echte kwaliteitsproducten gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals messing, roodkoper, brons en aluminium. Losse zonnewijzers of complete sets met bijbehorende stenen, aluminium of gietijzeren sokkels. In onze showroom staan alle zonnewijzers in een mooie showopstelling gepresenteerd. Je bent van harte welkom om alle zonnewijzers te bezichtigen.


Zonnewijzers voordelig online kopen

Je zult gegarandeerd slagen met shoppen op nostalux.nl, want de keuze aan zonnewijzers is enorm. Een functioneel sieraad voor iedere tuin. Een kwaliteitsproduct waar je jaren plezier van zult hebben! Zonnewijzers staan prachtig op een zonnige plek in een kleine voortuin, de achtertuin of het terras. Ook bij publieke gebouwen of een bijzonder grote tuin is de zonnewijzer een gewaardeerd sfeerobject. Belangrijk hierin is de keuze van het formaat van de sokkel en de zonnewijzer. Uiteraard kun je bij Nostalux terecht voor advies op maat. Stuur ons een foto van de plek waar je een zonnewijzer wenst en wij helpen je met de keuze.


Zonnewijzers en meer!

Bij Nostalux ben je voor jouw zonnewijzer verzekerd van voordelige prijzen, lage bezorgkosten, snelle bezorging, veilige betaalmethode.


Gratis advies aan huis


Bezoek ook onze winkel


Business to business