Menu
Your Cart

Business to business


Ben je voor je project of bedrijf op zoek naar binnen - buitenverlichting of tuinverlichting? Ook als zakelijke klant kun je bij Nostalux terecht. We leveren o.a. aan horeca, hotels, hoveniers, elektriciens en stylisten. Bij Nostalux zijn we gespecialiseerd in buitenverlichting en hebben we ook eigen fabricage, buitenverlichting uit onze eigen fabriek. Graag bespreken we jouw ideeën en maken we op deskundig advies een voorstel geheel afgestemd op jouw wensen.
 
Ontvang je graag een passend voorstel? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel onze klantenservice 02 8084239.

Contactformulier

Captcha

Nostalux B.V.

Korenmarkt 8
1681 PB Zwaagdijk-Oost
Nederland
 
02 8084239
info@nostalux.be
 
 

Openingstijden winkel

ma t/m vr 8.00 - 17.30 uur
zaterdag 10.00 - 16.00 uur

Nostalux, meer dan licht alleenBen je uit zakelijk oogpunt geïnteresseerd in onze buitenverlichting en of tuinverlichting? Nostalux is dus ook het adres voor de zakelijke markt. De gehele collectie buitenverlichting en tuinverlichting kan ook in grotere aantallen voor zakelijke doeleinden worden besteld. Via het contactformulier kun je een verzoek doen. In dit contactformulier kun je aangeven om welke producten het gaat en welke aantallen het betreft. Wij nemen z.s.m. contact met je op om een afspraak in te plannen zodat we samen de wensen en mogelijkheden kunnen bespreken.

 
Ook voor langdurige samenwerkingen ben je bij Nostalux aan het juiste adres! Ben je als ondernemer geïnteresseerd in afname van onze buiten- en tuinverlichting? Bij Nostalux werken deskundige lichtspecialisten die particulieren en bedrijven adviseren over de mogelijkheden op het gebied van verlichting. Ben je geïnteresseerd in wederverkoop van onze producten (ook in grote aantallen) dan staan wij hier zeker voor open. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

 
Indien u geïnteresseerd bent in één of meer van onze producten kunt u ook eenvoudig een offerte opvragen. Wij zullen u dan vrijblijvend een passende, scherpe offerte toesturen.

 

Nostalux, meer dan licht alleen

De buitenverlichting van Nostalux wordt al vele jaren succesvol geselecteerd voor diverse projecten. 
Nostalux is al meer dan 50 jaar een gerespecteerd, gerenommeerd bedrijf dat veelvuldig geselecteerd wordt als buitenverlichting leverancier. De mooiste buitenverlichting voor nieuwbouw, verbouw, vrijstaande woningen, villa’s, bungalows, vakantieparken en ook horeca inrichtingen. We leveren met regelmaat buitenverlichting aan horeca, hotels en winkels.

 

Nostalux is het adres voor alle buitenverlichting en tuinverlichting ook voor de specialisten! De hovenier, de elektricien, de interieurspecialist, de architect. Kortom...het adres voor de zakelijke markt en ondernemers. Heb je een verlichting- en of tuin gerelateerd bedrijf neem dan eens contact met ons op.