Menu
Your Cart

Decoratie

Decoratie

Deurroosters

Ben je op zoek naar een deurrooster? Bij Nostalux koop je eenvoudig online de mooiste aluminium gegoten roosters voor je deur. De deurroosters zijn er in allerlei soorten en maten tegen aantrekkelijke prijzen. Prachtig ambachtelijk gietwerk.

Aluminium deurroosters hebben als voordeel dat ze lichter zijn dan de 'oude'gietijzeren roosters, ze roesten niet en zijn ook makkelijker te bewerken. Bij Nostalux leveren we gestraalde deurroosters, die je zelf kunt verven. Of bestel jouw deurrooster met coating. De deurroosters worden uit voorraad geleverd. Tenzij anders staat vermeld.

 Je vind bij Nostalux een uitgebreide collectie deurroosters. Zeer geschikt voor stijlvolle klassieke buitendeuren. Deurroosters met of zonder medaillon of engelornament. Met paardenhoofd of koeienkop.


Muurankers, ornamenten & rozetten

Bij Nostalux vind je prachtige sier muurankers van aluminium. Er zijn diverse modellen & afmetingen leverbaar.


Vlaggenstokhouders

Op zoek naar een vlaggenstokhouder? Bekijk onze collectie vlaggenstokhouders online. De vlaggenstokhouder is een onmisbare accessoire voor aan de gevel van jouw woning of pand. De mooiste manier om je vlag aan je huis te monteren. De muur vlaggenmasthouders zijn in diverse uitvoeringen, kleuren en maten verkrijgbaar. Ga je voor echte luxe, kies dan de bronzen vlaggenstokhouders! Een plaatje aan je gevel. Shop snel een mooie vlaggenstokhouder bij Nostalux. Ruime keuze, eenvoudig te bestellen & snel geleverd.


Huisnummers

Klassieke aluminium huisnummers met of zonder A/B toevoeging shop je online bij Nostalux.


Reclame

Gevelborden, naamborden, reclameborden, uithangborden en meer... Je shopt het veilig en snel online bij Nostalux. Er zijn diverse kleurmogelijkheden. De borden worden zonder tekst geleverd. De unieke klassiek vormgegeven naambordjes zijn er in diverse maten en uitvoeringen. Prachtige van hoogwaardige kwaliteit aluminium vervaardigde naamborden - uithangborden. De naamborden, uithangborden en of reclameborden worden altijd exclusief belettering geleverd. De uithangborden en naambordjes zijn leverbaar in het grachtengroen, antraciet grijs of zijdeglans zwart.

Heb je vragen? Onze klantenservice helpt je graag, online via de chat of mail naar info@nostalux.be.


Gratis advies aan huis


Bezoek ook onze winkel


Business to business

9.0