Menu
Your Cart
Veelgestelde vragen

Retourneren

Retourneren

Wanneer u onverhoopt, om welke reden dan ook, niet tevreden bent met het product, kunt u deze retourneren binnen de bedenktijd. Deze bedenktijd duurt 30 dagen en begint vanaf de dag dat u het product heeft ontvangen. 

 

De retourzending is op eigen kosten en dient u eerst aan te melden. Dit kunt u doen via het retourformulier.

 

RETOURFORMULIER

 

Hiermee maakt u het ons bekend dat u één of meerdere producten retourneert.


Nadat u dit formulier heeft ingevuld, krijgt u automatisch een e-mail met een document dat u in het pakket mee kunt sturen. Ook ontvangt u het retouradres in deze e-mail.

 

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, wordt deze binnen 3-9 werkdagen verwerkt. Het kan dus even duren voordat de terugbetaling zichtbaar zal zijn op uw bank.


Wanneer u onverhoopt, om welke reden dan ook, niet tevreden bent met het product, mag u het product retourneren. Voorwaarde is dat u deze retourzending aanmeldt binnen 30 dagen na ontvangst. Daarna zijn er nog 14 dagen om het daadwerkelijk te retourneren.  


 


Uw product kan helaas niet retour als:
• De bedenktijd van 30 dagen na ontvangst is verlopen;
• Uw product niet meer in nieuwstaat verkeert;
• Uw product in een speciale kleur is gepoedercoat. Dit wordt aangegeven bij het product, zodra u de kleur selecteert. Uiteraard is de standaard garantie wel van toepassing op deze producten.

In het geval van speciale poedercoating gaat het dikwijls om antraciet. Dat dit speciaal gemaakt wordt en daarom niet geretourneerd kan worden, staat dan aangegeven nadat u deze kleur selecteert in het keuzemenu. Uiteraard geldt wel altijd de standaard garantie. 

Na ontvangst van uw artikel heeft u 30 dagen bedenktijd. Gedurende deze periode kunt u het product retourneren. 
Na ontvangst van uw retourzending duurt het gemiddeld 3-9 werkdagen om deze te verwerken. 
Momenteel is het bij Nostalux nog niet mogelijk om ontvangstbevestigingen te sturen. Als uw retourzending ontvangen is wordt deze dus wel verwerkt, maar ontvangt u daar geen e-mail over. We raden aan de track & trace van uw zending in de gaten te houden. Als u ziet dat wij het ontvangen hebben, kunt u rekenen op terugbetaling binnen 3-9 werkdagen.
9.1