Menu
Your Cart

Over Nostalux


Met ons team zijn wij constant in beweging om nieuwe armaturen te ontwerpen en produceren evenals historisch vormgegeven verlichting nieuw leven in te blazen.

 
Nostalux is een succesvol productiebedrijf van exclusieve buitenverlichting en tuinornamenten en staat al 40 jaar bekend als dé specialist op het gebied van historische en moderne buitenverlichting.
Nostalux biedt het grootste assortiment buitenverlichting in Nederland. In de showroom van ruim 1500m² treft u meer dan duizend modellen buitenverlichting en tuin gerelateerde producten, overzichtelijk gepresenteerd in stijl, klasse, type en vorm.

 
De mooiste lampen worden hier geproduceerd. Wij maken lampen in de stijlcategorieën van klassiek tot modern. Voorwaarden voor onze ontwerpen zijn tijdloos, duurzaam, exclusiviteit en een uitstekende  prijs-kwaliteitverhouding.
 
Maatwerk behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Wij fabriceren custom-made en werken met de volgende materialen: koper, brons, gietijzer, gietaluminium en messing. Ons team van vakspecialisten denkt graag met u mee om samen tot een uitvoering te komen die geheel naar wens is. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn.Nostalux B.V.

Korenmarkt 8
1681 PB Zwaagdijk-Oost
Nederland
 
02 8084239
info@nostalux.be
 
 

Openingstijden winkel

ma t/m vr 8.00 - 17.30 uur
zaterdag 10.00 - 16.00 uur

Advies in onze winkel

 

Naast online kun je onze verlichting ook gezellig shoppen in onze winkel in Zwaagdijk-Oost. Onze winkel ligt aan de provinciale weg N307 tussen Hoorn en Enkhuizen in Noord-Holland. Dit is op 15 minuten rijafstand vanaf de afslag Hoorn-Noord aan de A7 of 15 minuten rijden vanaf Enkhuizen. De winkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

In onze winkel kun je terecht voor al je verlichtingsprojecten. We helpen je graag! Laat je inspireren. Heb je professioneel advies nodig, ons team helpt je graag bij het vinden van de juiste verlichting. Verlichting koop je niet voor even het is daarom belangrijk om een weloverwogen keus te maken. Veel van onze verlichtingsarmaturen zijn Handmade, met de hand vervaardigd. Bij elk exterieur past een ander soort verlichting. Gaat je keuze uit naar een echte klassieker of valt je ook juist op een lamp in de oude stijl met een trendy nieuw jasje? Je vindt alle soorten en stijlen verlichting bij Nostalux. Lampen met een robuust uiterlijk, industrieel vormgegeven lampen, vintage stijl verlichting, strak en modern en natuurlijk de all time favorites bij Nostalux vind je gegarandeerd de verlichting waar je naar op zoek bent. En weet je nog niet waar je naar op zoek bent, we helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.


Huis en tuin stijl je af met de mooiste verlichting van Nostalux. Kies voor een mooi evenwicht en ga voor een stijl die aansluit bij je huis en tuin. De meest gebruikte verlichtingsarmaturen in de tuin zijn; grondspots, tuinspots, prikspots, schijnwerpers, tuinpalen en terrasverlichting. Tuinverlichting voor ieder budget koop je dus bij Nostalux. En natuurlijk verkopen we zo veel mogelijk energiezuinige verlichting. In bijna al onze buitenlampen is een LED toepassing mogelijk.


Is het al donker? Kijk snel in onze webshop naar alle manieren om je huis te verlichten, zodat iedereen zich bij het bereiken van je huis veilig en welkom voelt.


De mooiste verlichting in de webshop en showroom/winkel.

Nostalux is een snelgroeiende onderneming gespecialiseerd op het gebied van verlichting. Wij hebben standaard bijna 95% van ons assortiment op voorraad. En als consument kun je bij Nostalux terecht met al je vragen over binnenverlichting, buitenverlichting en tuinverlichting. Je bent van harte welkom in onze winkel waar een groot deel van onze brede collectie binnen- en buitenverlichting (ook alle tuinverlichting) staat gepresenteerd. Ons team staat klaar om je te adviseren.


Heb je vragen over ons bedrijf of onze collectie verlichting? Chat, mail of bel ons gerust!

De grootste collectie buitenverlichting van Nederland