Menu
Your Cart

Over Nostalux


Met ons team zijn wij constant in beweging om nieuwe armaturen te ontwerpen en produceren evenals historisch vormgegeven verlichting nieuw leven in te blazen.

 
Nostalux is een succesvol productiebedrijf van exclusieve buitenverlichting en tuinornamenten en staat al 40 jaar bekend als dé specialist op het gebied van historische en moderne buitenverlichting.
Nostalux biedt het grootste assortiment buitenverlichting in Nederland. In de showroom van ruim 1500m² treft u meer dan duizend modellen buitenverlichting en tuin gerelateerde producten, overzichtelijk gepresenteerd in stijl, klasse, type en vorm.

 
De mooiste lampen worden hier geproduceerd. Wij maken lampen in de stijlcategorieën van klassiek tot modern. Voorwaarden voor onze ontwerpen zijn tijdloos, duurzaam, exclusiviteit en een uitstekende  prijs-kwaliteitverhouding.
 
Maatwerk behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Wij fabriceren custom-made en werken met de volgende materialen: koper, brons, gietijzer, gietaluminium en messing. Ons team van vakspecialisten denkt graag met u mee om samen tot een uitvoering te komen die geheel naar wens is. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn.Nostalux B.V.

Korenmarkt 8
1681 PB Zwaagdijk-Oost
Nederland
 
02 8084239
info@nostalux.be
 
 

Openingstijden winkel

ma t/m vr 8.00 - 17.30 uur
zaterdag 10.00 - 16.00 uur

Bezoek onze winkel

 

In onze grote showroom in Zwaagdijk, maar ook in onze webshop, vindt u meer dan 1.500 buitenlampen. Klassieke, landelijke of nostalgische buitenverlichting, maar ook moderne en design buitenverlichting zit in ons assortiment. Voor specifieke lampen zoals hanglampen, kettinglampen, tuinlantaarns, stallampen of spots kunt u ook bij ons terecht.

 

De mooiste lampen worden hier geproduceerd. Wij maken lampen in de stijlcategorieën van klassiek tot modern. Voorwaarden voor onze ontwerpen zijn tijdloos, duurzaam, exclusiviteit en een uitstekende  prijs-kwaliteitverhouding.

 

Maatwerk behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Wij fabriceren custom-made en werken met de volgende materialen: koper, brons, gietijzer, gietaluminium en messing. Ons team van vakspecialisten denkt graag met u mee om samen tot een uitvoering te komen die geheel naar wens is. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

 

De grootste collectie buitenverlichting van Nederland

Met 1500 m² heeft Nostalux de grootste buitenverlichtingswinkel van Nederland. Een groot deel van ons assortiment kunt u hier bekijken en bijna alles is direct uit voorraad leverbaar. Kom gerust naar onze winkel. Daar vindt u naast een goed advies ook veel aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn alleen geldig in onze winkel.

 

Onze winkel ligt aan de provinciale weg N307 (Industrieterrein WFO-West) tussen Hoorn en Enkhuizen in Noord-Holland. Dit is op 15 minuten rijafstand vanaf de afslag Hoorn-Noord aan de A7 of 15 minuten rijden vanaf Enkhuizen. Vervolgens neemt u de afslag N240 (WFO) richting Zwaagdijk-Oost/Medemblik.

 

De winkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

De grootste collectie buitenverlichting van Nederland

8.9