Menu
Your Cart

Gratis advies aan huis


Bij Nostalux zijn we gespecialiseerd in buitenverlichting en hebben we ook eigen fabricage, buitenverlichting uit onze eigen fabriek. De keuze voor verlichting in uw huis of tuin is niet altijd makkelijk. Een nieuwe lamp moet passen bij de stijl en sfeer van uw woning en tuin. Onze experts bieden u gratis en vrijblijvend een deskundig advies bij het maken van de juiste keuze. Zo weet u zeker dat u nog lang plezier zult beleven van de verlichting voor buiten!
 
Maak gebruik van het contactformulier of bel ons voor een afspraak met onze klantenservice: 02 8084239.
Contactformulier

Captcha

Nostalux B.V.

Korenmarkt 8
1681 PB Zwaagdijk-Oost
Nederland
 
02 8084239
info@nostalux.be
 
 

Openingstijden winkel

ma t/m vr 8.00 - 17.30 uur
zaterdag 10.00 - 16.00 uurNostalux heeft voor elke woning de mooiste verlichting. Onze gehele collectie binnenverlichting, buiten- en tuinverlichting staat online. Nostalux helpt u graag als het gaat om de aanschaf van verlichting, zowel binnen als buitenshuis. Heb je advies nodig over welke verlichting voor jouw woning geschikt is of wil je de verlichtingsarmaturen met eigen ogen zien en voelen? Kom dan naar onze winkel met ruim 1500m² buitenverlichting in een mooie showopstelling. De buiten- en tuinverlichting staat gepresenteerd in onze winkel, de binnenverlichting staat niet geshowd deze is alleen online te bestellen.
 
U kunt onze winkel uiteraard zonder afspraak bezoeken. Er is altijd een licht specialist aanwezig om u te helpen bij het vinden van de juiste verlichting. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies. Laat je gratis adviseren door onze ervaren adviseur. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor gratis lichtadvies. Advies aan huis of in de winkel.
 
Het advies kan betrekking hebben op de juiste stijl verlichting, de toepassing van de verlichting, de verlichtingstechnieken en de combinatie mogelijkheden. Bij Nostalux hebben we alle stijlen binnen- en buitenverlichting vertegenwoordigd. Met betrekking tot de toepassing van verlichting denken we aan het onderscheid tussen functionele verlichting, accentverlichting of sfeerverlichting. Maak optimaal gebruik van alle soorten verlichtingstechnieken zoals up-lighting (laag bij de grond), downlighting (maanlicht effect), cross-lighting (uitlichten) en wash-lighting (accenturen mooie muren of wanden). 

 
Doordat we bij Nostalux het grootste assortiment buitenverlichting en tuinverlichting leveren zijn er vele combinatiemogelijkheden en is alles naar wens op elkaar af te stemmen. Zoekt u een mooie buitenlamp voor bij de voordeur, bijpassende tuinverlichting lantaarns voor langs de oprijlaan, verlichting voor in de tuin of onder de veranda? U bent bij Nostalux op het juiste adres.
 

Wat kunnen wij voor u doen?

Onze deskundige medewerkers vertalen de ideeën naar een mooi geheel dat afgestemd is naar uw situatie rekening houdend met reeds aanwezige lichtpunten. We informeren naar de wensen en ideeën en bekijken of deze toepasbaar en geschikt zijn in de betreffende situatie. Mocht u nog geen ideeën hebben over de buitenverlichting of tuinverlichting van uw woning dan worden deze aangedragen. We attenderen u op toepassingen en materialen die nieuw zijn. We helpen u het licht te zien door de enorme verlichtingsmogelijkheden die er beschikbaar zijn. Met de kennis van onze specialisten komt u waarschijnlijk aan toepassingen waaraan u nog niet had gedacht of niet van het bestaan af wist.
 

Handig om voor te bereiden

Als voorbereiding adviseren wij om (indien beschikbaar) een plattegrond, of foto’s van uw woning, interieur- exterieur mee te nemen. Bekijk goed van te voren welke lichtpunten er beschikbaar zijn. En eventuele verlichtingsmodellen waar de voorkeur naar uitgaat. Ideeën over de stijl of kleurstelling die u wenst.
 

Advies aan huis afspraak maken?

Voor het best mogelijke advies kunt u onze specialist bij u thuis laten komen. Er kan dan nog gerichter rekening gehouden worden met uw woonsituatie. Het is fijn als we vooraf aan het bezoek foto’s of een plattegrond van de betreffende ruimte krijgen. Ook horen we graag wat de gedachte is gezien de stijlen en toepassing van de verlichting. Het is dan mogelijk om alvast de mee te nemen verlichtingsarmaturen zo goed mogelijk af te stemmen.

De grootste collectie buitenverlichting van Nederland

9.0