Menu
Your Cart
Veelgestelde vragen

Retourneren

Retourneren

Wanneer u onverhoopt, om welke reden dan ook, niet tevreden bent met het product, kunt u deze retourneren binnen de bedenktijd. Deze bedenktijd duurt 30 dagen en begint vanaf de dag dat u het product heeft ontvangen. 

 

De retourzending is op eigen kosten en dient u eerst aan te melden. Dit kunt u doen via het retourformulier.

 

RETOURFORMULIER

 

Hiermee maakt u het ons bekend dat u één of meerdere producten retourneert.


Nadat u dit formulier heeft ingevuld, krijgt u automatisch een e-mail met een document dat u in het pakket mee kunt sturen. Ook ontvangt u het retouradres in deze e-mail.

 

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, wordt deze binnen 3-9 werkdagen verwerkt. Het kan dus even duren voordat de terugbetaling zichtbaar zal zijn op uw bank.


Wanneer u onverhoopt, om welke reden dan ook, niet tevreden bent met het product, mag u het product retourneren. Voorwaarde is dat u deze retourzending aanmeldt binnen 30 dagen na ontvangst. Daarna zijn er nog 14 dagen om het daadwerkelijk te retourneren.  


 


Uw product kan helaas niet retour als:
• De bedenktijd van 30 dagen na ontvangst is verlopen;
• Uw product niet meer in nieuwstaat verkeert;
• Uw product in een speciale kleur is gepoedercoat. Dit wordt aangegeven bij het product, zodra u de kleur selecteert. Uiteraard is de standaard garantie wel van toepassing op deze producten.


Na ontvangst van uw artikel heeft u 30 dagen bedenktijd. Gedurende deze periode kunt u het product retourneren. 
Na ontvangst van uw retourzending duurt het gemiddeld 3-9 werkdagen om deze te verwerken. 
Momenteel is het bij Nostalux nog niet mogelijk om ontvangstbevestigingen te sturen. Als uw retourzending ontvangen is wordt deze dus wel verwerkt, maar ontvangt u daar geen e-mail over. We raden aan de track & trace van uw zending in de gaten te houden. Als u ziet dat wij het ontvangen hebben, kunt u rekenen op terugbetaling binnen 3-9 werkdagen.
8.9