Menu
Your Cart
Veelgestelde vragen

Betalen

Betalen

Mister Cash / Bancontact

Mister Cash, ook wel bekend als Bancontact, is speciaal voor onze Belgische klanten. Het is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL omdat u hier ook gebruik maakt van uw eigen veilige bankomgeving. Het is geschikt voor de volgende Belgische banken: KBC Belfius Bank, Fortis Bank, FINTRO AXA Bank, CBC, ING Bank, VDK Spaarbank.
 
PayPal
Met een PayPal account kunt u gemakkelijk inloggen met uw gegevens, om uw bestelling te betalen. Als u nog geen PayPal heeft, kunt u redelijk snel een account bij PayPal aanmaken.
 
Vooruitbetaling per bank
Als u voor deze betaalmethode kiest, krijgt u de factuur van uw bestelling per mail toegestuurd. Wanneer u deze gegevens gecontroleerd heeft, kunt u de bestelling definitief maken door het bedrag per bank over te maken. Gelieve hierbij uw bestelnummer te vermelden. Ons rekeningnummer kunt u vinden op de factuur.
 
Creditcard (Mastercard/Visa)
Onze webshop accepteert ook creditcards van Mastercard of Visa. Na uw keuze gaat u naar de hoog beveiligde omgeving van onze betaalprovider. Na afronden van uw bestelling dient u uw veiligheidscode in te voeren, als u deze extra beveiligingsoptie heeft geactiveerd.
 
Pin of contact bij afhalen in de winkel
Wanneer u voor deze betaaloptie kiest, dan wordt uw bestelling klaargemaakt voor afhaling op onze locatie. U kunt zich melden bij de balie en contact of met pin betalen. 

Voor Nederland is achteraf betalen mogelijk met Klarna Factuur. Dit kan gebruikt worden bij bestellingen tot € 1.500,-. Na ontvangst van uw bestelling gaat er een betaaltermijn van 14 dagen in. De rekening krijgt u dan toegestuurd van Klarna. U dient wel particulier te zijn om met Klarna te kunnen betalen.

 

U kunt er uiteraard ook voor kiezen om uw producten in onze winkel te komen ophalen. Dan kunt u pinnen of contant betalen. 

Als u een buitenlands bedrijf heeft en de levering zal ook plaatsvinden in het buitenland, dan kunnen wij een BTW-vrij factuur opstellen. U kunt ons een e-mail sturen met al uw gegevens, en dan krijgt u een factuur van ons zonder BTW.
8.9