Menu
Your Cart

Zonnewijzers

Zonnewijzers


Zonnewijzer, een meetinstrument als sierlijk tuin ornament.


Het bekijken van de tijd is tegenwoordig vervangen door onze smartphones en horloges maar als sinds 1500vc was de zonnewijzer het meetinstrument om redelijk nauwkeurig de tijd te bepalen. Nog steeds wordt de zonnewijzer zeer gewaardeerd als sfeervolle tuinaccessoire in tuinen en publieke ruimtes. Een zonnewijzer is een echte eyecatcher in uw tuin of bij uw bedrijf. U vindt bij Nostalux online de grootste keuze aan zonnewijzers, een totaalassortiment in diverse modellen en afmetingen, echte kwaliteitsproducten gemaakt van hoogwaardige materialen zoals messing, roodkoper, brons en aluminium. Losse zonnewijzers of complete sets met bijbehorende stenen, aluminium of gietijzeren sokkels. In onze showroom staan alle zonnewijzers in een mooie showopstelling gepresenteerd. U bent van harte welkom om alle zonnewijzers te bezichtigen.


 


Zonnewijzers voordelig online kopen


U zult gegarandeerd slagen met shoppen op nostalux.nl want de keuze aan zonnewijzers is enorm. Een functioneel sieraad voor iedere tuin. Een kwaliteitsproduct waar u jaren plezier van zult hebben!  Zonnewijzers staan prachtig  op een zonnige plek in een kleine voortuin, de achtertuin of het terras. Ook bij publieke gebouwen of een bijzonder grote tuin is de zonnewijzer een gewaardeerd sfeerobject. Belangrijk hierin is de keuze van het formaat van de sokkel en de zonnewijzer. Uiteraard kunt u bij Nostalux terecht voor advies op maat. Stuurt u ons een foto van de plek waar u een zonnewijzer wenst en wij helpen u met uw keuze. 


 


Zonnewijzers en meer!


Bij Nostalux bent u voor uw zonnewijzer verzekerd van voordelige prijzen, lage bezorgkosten, snelle bezorging, veilige betaalmethode.Gratis advies aan huis


Bezoek ook onze winkel


Business to business

8.9