Menu
Your Cart

Tuin- & grondspots

Tuin- & grondspots

Buitenverlichting en Spots

Ook voor tuin – en grondspots is er maar één adres. Bij Nostalux tref je in het zeer grote breed uitgemeten assortiment alle tuinspots en grondspots voor buiten. Spots en schijnwerkpers zoals de inbouw spot, opbouw spot, muurspot, wandspot, prikspot, led spot, grondspot en nog veel meer. Alle tuinspots en grondspots zijn direct veilig en snel online te bestellen. Vindt u het lastig om online een keuze te maken dan nodigen wij u graag uit voor een kijkje in onze winkel met ruim 1500m2 buitenverlichting en tuinverlichting. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.

 

LED tuinspots

Er is een ruime keuze aan led tuinspots. Spots met ingebouwde led technieken of tuinspots met een led geschikte lampvoet. Voordeel van led is de lange levensduur, de energiezuinigheid en ze zijn milieu vriendelijk. Tuin ledspots zijn functioneel en geven uw tuin een mooi uiterlijk. De ‘richtbare’ tuinspots zijn uitermate geschikt om mooie tuinen vol bloemen, struiken, bomen, beelden of een gevel of schutting uit te lichten. Voor accentverlichting zijn de tuinspots een ultieme aanvulling op de overige buitenverlichting.  

 

Ruime keuze Grondspots

Bij Nostalux is er online een ruime keuze grondspots welke verwerkt kunnen worden in bestrating, hout of grind. Je kunt er perfect een terras, pad, trap of vijverrand mee accentueren. Een groot deel van de grondspots is overrijdbaar en dus prima te gebruiken in een oprit. 


Gratis advies aan huis


Bezoek ook onze winkel


Business to business

8.9