Menu
Your Cart

Raam & Deur

Raam & Deur


Deurroosters


Ben je op zoek naar een deurrooster? Bij Nostalux koop je eenvoudig online de mooiste aluminium gegoten roosters voor je deur. De deurroosters zijn er in allerlei soorten en maten tegen aantrekkelijke prijzen. Prachtig ambachtelijk gietwerk.


 
Aluminium deurroosters hebben als voordeel dat ze lichter zijn dan de 'oude'gietijzeren roosters, ze roesten niet en zijn ook makkelijker te bewerken. Bij Nostalux leveren we gestraalde deurroosters, die u zelf kunt verven. Of bestel uw deurrooster met coating. De deurroosters worden uit voorraad geleverd. Tenzij anders staat vermeld.


 
Je vindt bij Nostalux een uitgebreide collectie deurroosters. Zeer geschikt voor stijlvolle klassieke buitendeuren. Deurroosters met of zonder medaillon of engelornament. Met paardenhoofd of koeienkop.
 


Stalramen 


Stalramen in verschillende modellen en maten zijn verkrijgbaar in de categorie Raam & Deur online bij Nostalux. Een ruim assortiment stalramen, halve maan, 4 ruit, zoute lap, met deurtje, en meer... De gietijzeren stalramen worden standaard in de menie geleverd. De stalramen worden bij Nostalux uit voorraad geleverd tenzij anders staat aangegeven. 
Uiteraard zijn de stalramen bij Nostalux aantrekkelijk geprijsd!
 


Muurankers, ornamenten & rozetten


Bij Nostalux vind je prachtige sier muurankers van aluminium. Er zijn diverse modellen & afmetingen leverbaar.
 


Vlaggenstokhouders


Op zoek naar een vlaggenstokhouder? Bekijk onze collectie vlaggenstokhouders online. De vlaggenstokhouder is een onmisbare accessoire voor aan de gevel van uw woning of pand. De mooiste manier om je vlag aan je huis te monteren. De muur vlaggenmasthouders zijn in diverse uitvoeringen, kleuren en maten verkrijgbaar. Ga je voor echte luxe, kies dan de bronzen vlaggenstokhouders! Een plaatje aan je gevel. Shop snel een mooie vlaggenstokhouder bij Nostalux. Ruime keuze, eenvoudig te bestellen & snel geleverd.
 


Huisnummers


Klassieke aluminium huisnummers met of zonder A/B toevoeging shop je online bij Nostalux. 

 


Reclame


Gevelborden, Naamborden, Reclameborden, Uithangborden en meer... Je shopt het veilig en snel online bij Nostalux. Er zijn diverse kleurmogelijkheden. De borden worden zonder tekst geleverd. De unieke klassiek vormgegeven naambordjes zijn er in diverse maten en uitvoeringen. Prachtige van hoogwaardige kwaliteit aluminium vervaardigde naamborden - uithangborden. De naamborden, uithangborden en of reclame borden worden altijd exclusief belettering geleverd. De uithangborden en naambordjes zijn leverbaar in het grachtengroen, antraciet grijs of zijdeglans zwart.


 
Heb je vragen? Onze klantenservice helpt je graag, online via de chat of mail naar info@nostalux.be

Gratis advies aan huis


Bezoek ook onze winkel


Business to business

8.9